Bachbloesem

Natuurlijke Bachbloesems voor dieren

Bij welke dieren bachbloesems gebruiken

Bachbloesems zijn het middel bij uitstek om ongewenste gedragingen bij dieren te behandelen. Het gebruik van bachbloesems bij honden, katten en paarden is reeds goed ingeburgerd. Dierenartsen doen vaak beroep op een bachbloesem therapeut. Deze maakt een bachbloesem mix op maat waarbij rekening gehouden wordt met het ongewenste gedrag en het karakter van het dier. De laatste tijd worden ook bachbloesem samenstellingen gemaakt voor konijnen, papegaaien, kanaries en hamsters, telkens met goede resultaten.telefoon 1235

Hoe kunnen bachbloesems dieren helpen

Stress en spanning doen afnemen                                                                                                      Een eerste functie van de Bachbloesem bij dieren, is het verminderen van interne spanning en stress. Deze negatieve emoties worden naar hun positieve tegenpool omgebogen, waardoor inwendige stress en spanning geen kans meer krijgen. Het gebruik op dit niveau heeft niet alleen invloed op de inwendige stress en spanning, maar ook op eventuele gevolgen van deze negatieve emoties.

Angstsymptomen behandelen                                                                                                            Vele dieren hebben last van een welbepaalde angst. Deze kan echter perfect worden behandeld door bachbloesems en dit gebeurt op een heel natuurlijke manier. Angst bij dieren wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door stress, spanning of een traumatische gebeurtenis. Zo kunnen dieren het haar uittrekken wanneer zij onder geweldige stress komen te staan.

Beter sociaal contact                                                                                                                             Wanneer dieren problemen hebben met andere dieren in hun nabije leefomgeving, kan er gebruik worden gemaakt van de bachbloesems. Jaloers gedrag of te aanhankelijk gedrag kan goed worden verholpen met behulp van bachbloesems.

Dominant gedrag                                                                                                                                      Sommige dieren kunnen nogal dominant zijn, en dit geeft vaak heel wat problemen met de leefomgeving. De bachbloesems pakken de onderliggende emoties aan die het dominante gedrag veroorzaken. Bij juist gebruik zal het dominant gedrag snel verdwijnen. Voor dominant gedrag bij dieren is een bachbloesem remedie de beste keuze.

Hoeveel flesjes heb ik nodig?

  • met 1 flesje doet u ongeveer 3 tot 4 weken.
  • resultaten kunt u al merken na een paar dagen of weken.
  • voor blijvende resultaten geeft u ze ongeveer 2 a 3 maanden.

Dosering dieren

  • 4 x 4 druppels verspreid over de dag of extra druppeltjes op moeilijke momenten.
  • je kan de druppeltjes in hun eten of drinkwater mengen, op een snoepje doen of rechtstreeks in de bek druppelen.
  • geeft geen enkele bijwerking.
  • werkt niet verslavend.
  • 100% veilig voor de dieren.

Bent u op zoek naar een bachbloesem remedie voor uw dier?                                                          Bel of mail mij gerust voor verdere vragen of het maken van een afspraak.

Het eerste consult incl het eerste samengestelde flesje kost 17,50 ( 30 ml)

Het vervolg consult incl een nieuw samengesteld flesje kost 7,50.                                                      Hierbij kijken we of er iets toegevoegd of weggelaten moet worden of dat de samenstelling gelijk kan blijven.