Tips

ENKELE TIPS

  • Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige tijd in beslag nemen en het is dan vervelend als de hond zijn behoefte zolang moet ophouden.
  • Breng uw hond nooit met een volle maag.
  • Probeer de hond zo droog mogelijk te brengen, omdat sommige vachten moeilijk te behandelen zijn wanneer het nat is.
  • Overleg altijd eerst met de trimster wanneer u van plan bent uw hond voor de trimbeurt te wassen. De honden met een plukvacht zijn namelijk kort na een wasbeurt niet te plukken.
  • Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm etc.) en/of loops is, wil ik dat graag weten.
  • Breng uw hond altijd aan de lijn.
  • Ten slotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Er zijn goede bestrijdingsmiddelen en het is een sprookje dat elke hond vlooien heeft.

SPECIAAL BIJ HONDENTRIMSALON PASJA:

VERKOOP VAN VACHTVERZORGINGS-PRODUKTEN, BACHBLOESEMS EN NATUURLIJKE SNACKS
GRATIS PUPPY-WEN-BEURTJE
Dit duurt maximaal 30 minuten en is speciaal voor puppy’s tot 20 weken. Hierbij mag de pup de trimsalon verkennen, zet ik hem even op de tafel en laat ik hem vast wennen aan het kammen en evt. de voetjes en nageltjes knippen. Ook zet ik dan even de föhn aan, zodat hij aan het geluid kan wennen. U kunt mij dan tevens uw evt. vragen stellen over bv hoe de vacht zelf te onderhouden.
TUSSENBEURTJE
Wanneer uw hond nog niet toe is aan een volledige trimbeurt maar u wilt toch dat hij er weer netjes bij loopt, kunt u een afspraak maken voor een tussenbeurtje. Tijdens een tussenbeurt wordt hij gewassen en knip ik de voetjes weer mooi rond, het haar bij de ogen en rond de anus weg. Dan loopt hij er weer keurig bij. Uiteraard is deze behandeling goedkoper dan een volledige trimbeurt.
CADEAU-BONNEN
Eens iets anders om te geven voor bv een verjaardag. Het bedrag is door uzelf in te vullen.